Een goeie decaf cappuccino, een stukje koek ernaast, vers fruit, een gebakken eitje en wat gegrilde groenten.
Blijer kun je me niet maken!

Joehoe!
Doen waar je gelukkig van wordt, ik kan het echt íedereen aanraden. Natuurlijk is het ontzettend spannend en heb ik minimaal 100 keer getwijfeld of ik het wel moest doen.
Maar als het elke dag aan je blijft knagen moet je je niet laten leiden door angst, maar naar dat andere krachtige gevoel luisteren.
Ik vind het heel belangrijk en zelf ook altijd heel leuk om de persoon achter een bedrijf te leren kennen.
Daarom stel ik me graag aan jullie voor!
Ik ben Jolentha en woon mijn hele leven al in het Westland.
Ongeveer mijn halve leven roep ik dat ik ooit een eigen broodjeszaak wil beginnen.
Als iemand aan mij vraagt: Wat doe je het allerliefst.. dan is mijn antwoord heel direct en snel:
Koken, bakken en alles wat met eten te maken heeft!
Die broodjeszaak gaat er ooit nog komen hoor, maar eerst ga ik heel veel mensen blij maken met al mijn gerechten, die ik met liefde bereid in mijn eigen vrolijke keuken.
Naast koken en bakken is zingen mijn tweede grote liefde. Samen met Koos Sekreve zing ik dan ook in het duo Komfort & Joy. ( www.komfortandjoy.nl )
In mijn content, events of catering laat ik deze twee werelden soms samensmelten: muziek en eten, beide bedoeld om mensen blij te maken.
Komfort & Joy is inmiddels al 10 jaar een veelgevraagd duo bij Bedrijfsfeestjes, uitvaarten en bruiloften.
Mijn collega Koos vindt het heerlijk dat ik zoveel in de keuken sta, des te meer baksels voor hem om uit te testen.
Echt een hele fijne afwisseling, soms lekker in de spotlights op het podium en soms een beetje anoniem in de keuken om heerlijke gerechten te verzorgen.

4 feitjes over mij
Cappucino
Als een cappuccino perfect schuim heeft én ook nog een mooie latte-art dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik kan daar zo gelukkig van worden!
Enne oja.. ik drink alleen decafe, anders stuiter ik de hele dag door.
Menukaart
Voordat ik bij een restaurant ga eten heb ik al meerdere keren de menukaart bestudeerd om al het lekkers te bekijken... En natuurlijk om stiekem te checken of er lekkere toetjes op de kaart staan.
Hazelnoten
Ik vind hazelnoten dus echt niet lekker. De smaak vind ik zo heftig, als het ergens door een notenmix of cruesli zit dan ben ik niet blij haha. Maar het gekke is dan wel weer, als ik een hazelnoot schuim gebak van Maison Kelder voor m'n neus geschoven krijg dan gaat 'ie helemaal op!
Vis
Ik eet geen vis. Nee, ook geen versgebakken kibbeling van de markt. Ik lust het gewoon echt niet. Ik heb al veel soorten vis geprobeerd, zelfs bij een sterrenrestaurant, maar het blijft voor mij gewoon naar vis ruiken en smaken.
De structuur vind ik eng en de geur vind ik echt verschrikkelijk haha. Er moet wel een wonder gebeuren wil ik een lekkere haring met uitjes weghappen.